Våra rum

Varmt välkommen till Villa Orrbacken!
Vi erbjuder rum, stugor och lägenheter för självhushåll, beroende på hur många ni är och hur mycket yta ni behöver.
Boka via webben, telefon eller e-post och hör gärna av er till oss om ni har några frågor.

Boka nu

*

Familjerum

För det lite större resesällskapet alternativt tonårsfamiljen.

Kan vi erbjuda er vårt "familjerum". Liksom övriga rum har ni ett eget badrum designat i samma moderna stil. Familjerummet består praktiskt nog av två rum, det yttre rummet rymmer en stor och härlig dubbelsäng, och i det inre rummet finner ni en våningssäng samt en extra bred enkelsäng.

Vi vill ge våra gäster de bästa möjliga förutsättningarna till maximal återhämtning, och därför sover ni i nya sängar av högsta kvalitet.

*

Lexingtonrummet

Rummet är stilfullt inrett i New Englandstil och för tankarna mot det närliggande havet.

I första hand lämpar sig Lexingtonrummet för sällskap om två personer, då det rymmer en stor härlig dubbelsäng som även går att dela på. I rummet finns även en bäddsoffa om det skulle behövas en extra sovplats.

Vi vill ge våra gäster de bästa möjliga förutsättningarna till maximal återhämtning,och därför sover ni i nya sängar av högsta kvalitet.

*

Danska rummet

För dig som vill ha det där lilla extra!

Danskrummet är vår minisvit som erbjuder gästen den extra bekvämligheten och förmånen med ett integrerat badrum. Namnet på rummet kommer av den vackra Danska sängmöbeln från 30-talet. I direkt anslutning har ni i denna fina minisvit direkt tillgång till ert privata badrum.

Rummet som är inrett i "skandinavisk stil" är mycket ljust och luftigt. Dessutom för att ni ska få de bästa möjliga förutsättningarna till maximal återhämtning, sover ni i en dubbelsäng av högsta kvalitet.

Villa Orrbacken
870 33 Docksta
+46 (0)76 105 02 20
info@villaorrbacken.se