Varmt välkomna
till oss!

De ni ser på bilden är Karin och Hans, ett par, nu litet till åren komna, som startat och driver Villa Orrbacken B&B och stugor sedan 15 år tillbaka.

Sedan 2006, det år vi startade vårt B&B, har vi succesivt utökat vår rörelse med stugor och två lägenheter. Litet ålderstigna är vi, som sagt, men vi brinner fortfarande för det vi gör och vår förhoppning är att också våra gäster skall känna detta.

När man driver en liten rörelse som vår måste man vara flexibel, vi tror att vi är flexibla och försöker så gott vi kan ställa upp på gästens villkor.

Alla skall känna sig välkomna hos oss!

Hälsningar Karin och Hans

Villa Orrbacken

Den gamla disponentvillan från 1949 inköpte vi 2005 och efter att ha renoverat densamma startade vi vår B&B rörelse 2006. Villan är belägen i bekväm närhet till E4 och Höga Kustenleden.

Rikhaltig frukostbuffé ingår i priset i vårt bed and breakfast. Huset har generösa sällskapsutrymmen och TV-rum.
I alla våra stugor är det självhushåll med fullt utrustade kök att tillaga sina måltider i.

Egen parkering vid husen samt gratis WiFi i både B&B och stugor.

Docksta

Villa Orrbacken ligger i Docksta som är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län.
Här bor du i världsarvet Höga Kusten och vid det stora Skuleberget.

Från Villa Orrbacken är det nära till affärer som tex ICA och Docksta Sko, så även till Docksta Järn som är utlämningsställe för Systembolaget. Om ni vill uppleva den fantastiska naturen finns det många aktivteter året om.

Skuleberget & Höga kusten

Det finns många sommar- och vinteraktiviteter att tillgå som t.ex. vandring på Skuleberget och i Skuleskogens National Park, kajakpaddling i hav och sjö och bergsklättring hos grabbarna med Via Ferrata. Nära också till Skule Naturscen som anordnar konserter några gånger varje sommar med våra populäraste artister.
Fredrik, ägaren till Naturscenen, planerar också båtturer till Ulvön och Mjältön från sin anläggning vid Veåsand med början sommaren 2020.

Friluftsbyn är ett annat expanderande företag som drivs av eldsjälen Jerry Engström. Han anordnar hiker och trailer sommar och vinter och anordnar också den berömda Utefesten varje höst. I hans by investeras f.n. i en restaurang som alltså kommer att ligga endast en kort promenad från vårt B&B.

Som ni ser så finns en hel del att göra i vår del av Höga Kusten, det utvecklas ständigt, det finns inte plats att här berätta om allt. Men läs gärna mer om vårt upplevelserika område via länkarna nedan:

DockstaHöga KustenNordingråSkule naturscen - evenemangFriluftsbynBerras traktortaxiUtekompaniet

"När man är i Höga Kusten så får man aldrig, jag upprepar, aldrig,
underlåta att tillbringa en dag eller två i Nordingrå, själva sinnebilden av Höga Kusten,
oändligt vackert och varierande!" - Hans

Pensionat Villa Orrbacken
870 33 Docksta
+46 (0)76 105 02 20
info@villaorrbacken.se